Privoščite si masažo v domačem masažnem salonu. Masaža sprosti telo in vam povrne pozitivne misli, je prijetna in koristna za telo in duha.

Zavedamo se, da je pri masaži pomembno, da sprostitev omogočimo vsem našim čutom. Le tako zagotovimo popolno sprostitev, odpravimo bolečine, izboljšamo psihično stanje in nasploh izkoristimo vse pozitivne učinke masaže na telo in duha. Salon smo opremili tako, da ponuja dobro počutje, primerno intimo in vse ostalo, da boste v masaži lahko nemoteno uživali.

Salon v Zeleni Jami

Salon se nahaja v Mostah v Ljubljani v naselju Zelena jama, v mirnem okolju, in tako dodaja še en košček v mozaiku, do bo vaša masaža res prijetna in sproščujoča izkušnja. V masažnem salonu, ki je lociran v stanovanjski hiši, boste našli vse, česar niste našli v drugih masažnih salonih.

Prepričan sem, da po prvem obisku pri nas, ne boste več izgubljali časa z iskanjem dobre masaže. 

Masaže v masažnem salonu

Nudimo vam klasično ali športno masažo. Izbirate lahko med različnimi sklopi, ki se razlikujejo po obsegu masaže telesa in po času izvajanja.

Najboljši učinek dosežemo z masažo celega telesa, ki je lahko 60 minut ali 75 minut. Lahko pa se odločite tudi za delno masažo telesa. V tem primeru je običajno izbira predela telesa in obsega masaže pogojena od težave oz. bolečine v določenem predelu telesa.

Vrsta masaže, ki jo posameznik izbere, je odvisna od njegovih težav, njegovega zdravstvenega stanja, pa tudi od pričakovanih rezultatov. Posamezne vrste se med seboj med drugim razlikujejo tudi po intenzivnosti.

Pred prvo masažo je pomembno, da se pogovorimo o morebitnih težavah in cilju masaže.

Uporabljamo najkakovostnejša oja in eterična oja s certifikati ekološke proizvodnje, ki vašo kožo nahranijo in poskrbijo za dobro kondicijo kože tudi v času po masaži.

Za kar čim boljši učinek vam lahko ponudimo serijo različnih masažnih tehnik.

Masaža celega telesa poteka po določenem vrstnem redu. Običajno začnemo z masažo hrbta in vratu, nadaljujemo zadnji del nog, obrnemo stranko, nadaljujemo na sprednjem delu nog, roke, trebuh, vrat in stopala.

Pri masaži hrbta se običajno osredotočamo na bolečine predelu med lopaticami, v predelu vratu in predelu križa in povezavi hrbta z nogami. Intenzivnost masaže bomo prilagodili vam, vašim željam in vašim občutkom. Več o masaži in pozitivnih učinkih si preberite tukaj.

Vljudno vabljeni, da nas pokličete in obiščete!

Kaj lahko pričakujete

Med masažo boste občutili globoko sprostitev napetosti mišic in celotnega telesa, segrevanje tkiva, umiritev in psihofizično sprostitev. Mnogo ljudi prvi dan do nekaj dni po prvi masaži občuti rahlo bolečino mišic, ki je posledica čvrstega pritiska rok terapevta, s katerim se poskuša zmanjšati napetost mišice. Po prvih nekaj terapijah, se doseže relaksacija teh mišic, zato tudi rahle bolečine po masaži ne bi smeli več občutiti.

Masaža poteka v mirnem in prijetno opremljenem ambientu, v zatemnjeni sobi s sproščujočo glasbo, pri temperaturi 22 - 23 stopinj. 

Pred samo masažo se slečete do spodnjega perila, se uležete na terapevtsko mizo, pokrijemo vas z brisačo. Pričeli bomo z masažo hrbta nadaljujemo po nogah, rokah, trebušnem predelu, vratu in stopalih. Masaža celotnega telesa traja od 60 do 75 minut. Masira se z uporabo aromatičnih. Po končani masaži se oblečete, saj se olje lepo vpije v kožo, ki tudi poskrbi, da koža ostane mehka in navlažena.
Masažo bomo prilagodili posamezniku, uporabili posebne tehnike in uporabil pravo količino pritiska, prilagojeno vašim potrebam.

Darilni boni

Ponujamo vam širok nabor masaž, ki jih lahko podarite svojim najdražjim. Masaža je eno izmed lepših daril, s katerim boste svojim najdražjim podarili največ kar lahko podarimo, zdravje in dobro počutje!

Kontaktirate me lahko preko telefona ali spletnega obrazca, da se dogovorimo za darilni bon, ki bo za vašega obdarovanca kar se da prijetna izkušnja.

ne odlašajte - naročite se zdaj!

Morda vas zanima tudi: