Masaža na domu je masaža, ki se opravi na vašem domu. Masaže so naravna ter učinkovita metoda, ki lahko pomagajo pri preprečevanju in odpravljanju fizičnih ter psihičnih zdravstvenih težav kar na vašem domu.

Prvi zapisi masaže kot pomoč pri zdravljenju, segajo v leto 3000 pred našim štetjem. Z raziskovanjem anatomije človeškega telesa ter razvijanjem masažnih tehnik, vam danes lahko izbražen maser pomaga pri lajšanju ali odpravi širokega spektra fizičnih kot psihičnih bolečin.

Do boljšega zdravja in vsesplošnega počutja vam lahko na vašem domu pomagam s klasično masažo, masažo "zlati tretman" ter športno masažo.

Ali je masaža na domu prava izbira za vas?

Če ste utrujeni in se vam ne ljubi voziti do masažnega salona, nimate živcev in ne želite izgubljati dragocenega časa s prevozom do masažnega salona in nazaj, imate zdravstvene težave in vam vsakršna pot od doma predstavlja napor,... potrebujete pa popolno sprostitev, potem je masaža na domu prava izbira za vas.

Z masažo na domu boste prihranili čas in izgubo dodatne energije, saj vam ne bo potrebno nikamor potovati, vse pozitivne učinke masaže pa boste dobili v varnem zavetju vašega doma, kjer se najlažje sprostite.

Največja prednost masaže na domu je ta, da se lahko učinki sproščujoče masaže podaljšajo.

Po opravljeni masaži si lahko (brez stresne vožnje nazaj domov) privoščite toplo kopel, se udobno namestite, poslušate glasbo in poskrbite za dodatno sprostitev, ter na ta način okrepite vse pozitivne učinke masaže.

Kaj potrebujete za masažo na domu?

Za masažo na domu potrebujete zgolj primeren prostor. Priporočljiva je prijetna temperatura, mir,... skratka pogoji za vaše dobro počutje.

Masažno mizo, olja, brisače in vse ostale pripomočke, ki so pomembni za kakovostno masažo prinesem s seboj.

vse potrebno za masažo na domu prinesem s seboj

Ponujam vam naslednje masaže na vašem domu:

Klasična masaža

Pri klasični masaži gre za sproščanje mišic dela telesa ali celega telesa telesa z različnimi masažnimi prijemi. Zajema tehnike gladenja, gnetenja, udarjanja, tresenja in vtiranja.

Redna klasična masaža dviguje in ohranja telesno vitalnost, vzdržuje telesno zmogljivost, ter zmanjšuje podvrženost poškodbam ter vsakodnevnemu stresu, pri športnikih za izboljšanje športnih dosežkov in regeneracijo po naporih.

Redna klasična masaža vam lahko pomaga pri:

 • boljšem pretoku krvi po telesu in limfi,
 • boljši prekrvavitvi kože, kar posledično naredi kožo lepšo na pogled in mehkejšo na dotik,
 • prekrvavitvi mišic, kar pomaga pri odpravljanju utrujenosti in zmanjšanju možnosti krčev,
 • "podmazovanju" sklepov ter jih ohranja prožne in gibljive,
 • odpravljanju ali zmanjševanju stresa,
 • izločevanju hormonov, kar lahko pomaga pri občutku ugodja in sreče,
 • drugih ugodnih in pozitivnih učinkih na vaše telo in duha.

Masaža Zlati tretman

Masaža "Zlati tretman" je masaža celega telesa, pri kateri kombiniram elemente klasične in športne masaže za doseganje maksimalnih rezultatov sprostitve in regeneracije. 

Pri vseh vrstah masaž uporabljam le prvovrsna ekološka olja s certifikati, pri zlatem tretmanu pa olje z dodatkom 24 karatnega zlata, kar še dodatno vpliva na mehko in svilnato strukturo vaše kože.

Po predhodnem dogovoru, lahko poskrbim tudi za dodatno dekoracijo in odišavljenje prostora s čimer bomo dosegli še večjo stopnjo vašega užitka, ugodja in sprostitve.

Športna masaža

Športna masaža je specializirana masaža namenjena tako rekreativnim kot profesionalnim športnikom. Masaža se lahko izvaja pred, med in/ali po športni aktivnosti.

Masaža pred športno aktivnostjo segreje in pripravi mišice na napor, kar omogoča doseganje boljših rezultatov, ter zmanjša možnost poškodb. Masaža med športno aktivnostjo je namenjena sprostitvi napetih in preobremenjenih mišic,masaža po športni aktivnosti pa za boljšo in hitrejšo regeneracijo mišic.

Osredotoča se na posamezne mišične skupine, in se prilagaja glede na šport s katerim se ukvarjate.

Rekreativni športniki se športne masaže poslužujejo predvsem pred in po športnih aktivnostih, saj si tem pomagajo pri:

 • pospešeni odpravi mikro poškodb mišic,
 • odpravi mlečne kisline (kar prepreči ali zmanjša bolečine v mišicah naslednji dan),
 • vzdrževanju fleksibilnosti mišic,
 • povečanju mišične zmogljivosti,
 • dvigovanju samozavesti,
 • hitrejšemu zdravljenju poškodb.


Masaže na domu vam nudim na naslednjih lokacijah:

1292 Ig, 1218 Komenda, 1241 Kamnik, 1215 Medvode, Občina Log - Dragomer, 1234 Mengeš, 1000 Ljubljana, 1251 Moravče, 1360 Vrhnika, 1262 Dol pri Ljubljani, 1217 Vodice, Občina Dobrova - Polhov Gradec, 1230 Domžale, 1291 Škofljica, 1351 Brezovica pri Ljubljani, 1225 Lukovica pri Domžalah, 1236 Trzin, 1290 Grosuplje.

Naredite nekaj več za svoje psihofizično zdravje, naročite si svojo masažo na domu že zdaj!

ne čakajte - naročite se zdaj!

Call Now Button