Masaža na domu je masaža, ki se opravi na vašem domu. Masaža je naravna ter učinkovita metoda, ki lahko pomaga pri preprečevanju in odpravljanju fizičnih ter psihičnih zdravstvenih težav.

Prvi zapisi masaže kot pomoč pri zdravljenju, segajo v leto 3000 pred našim štetjem. Z raziskovanjem anatomije človeškega telesa ter razvijanjem masažnih tehnik, vam danes lahko izbražen maser pomaga pri lajšanju ali odpravi širokega spektra fizičnih kot psihičnih bolečin.

Do boljšega zdravja in vsesplošnega počutja vam lahko pomagamo s klasično masažo ter športno masažo. Za posebno razvajanje pa je na voljo tudi masaža "Zlati tretma"

Ali so masaže na vašem domu prava izbira za vas?

Če ste utrujeni in se vam ne ljubi voziti do masažnega salona, nimate živcev in ne želite izgubljati dragocenega časa s prevozom do masažnega salona in nazaj, imate zdravstvene težave in vam vsakršna pot od doma predstavlja napor,... potrebujete pa popolno sprostitev, potem je masaža na domu prava izbira za vas.

Z masažo na domu boste prihranili čas in izgubo dodatne energije, saj vam ne bo potrebno nikamor potovati, vse pozitivne učinke pa boste dobili v varnem zavetju vašega doma, kjer se najlažje sprostite.

Največja prednost masaže na domu je ta, da se lahko njeni učinki podaljšajo.

Po opravljeni masaži si lahko (brez stresne vožnje nazaj domov) privoščite toplo kopel, se udobno namestite, poslušate glasbo in poskrbite za dodatno sprostitev na domu, ter na ta način okrepite vse pozitivne učinke masaže.

Kaj potrebujete za masažo na domu?

Potrebujete zgolj primeren prostor. Priporočljiva je prijetna temperatura, mir,... skratka pogoji za vašo sprostitev in dobro počutje.

Masažno mizo, olja, brisače in vse ostale pripomočke, ki so pomembni za kakovostno masažo prinesem s seboj.

Masaža Ljubljana in okolica

Masaža Ljubljana in okolica na domu je na voljo na naslednjih lokacijah:

1292 Ig, 1218 Komenda, 1241 Kamnik, 1215 Medvode, Občina Log - Dragomer, 1234 Mengeš, 1000 Ljubljana, 1251 Moravče, 1360 Vrhnika, 1262 Dol pri Ljubljani, 1217 Vodice, Občina Dobrova - Polhov Gradec, 1230 Domžale, 1291 Škofljica, 1351 Brezovica pri Ljubljani, 1225 Lukovica pri Domžalah, 1236 Trzin, 1290 Grosuplje.

Naredite nekaj več za svoje psihofizično zdravje, naročite si svojo masažo že zdaj!

Darilni boni za masaže

Masaža je učinkovita metoda za sprostitev duha in telesa. Presenetite vaše drage, ter jim podarite masažo!

Darilni boni na masažo nimajo omejitve trajanja.

ne odlašajte - naročite se zdaj!

Ponudba masaž: