Masaža kjerkoli & kadarkoli - na domu, masažni salon...

Masaža je naravna ter učinkovita metoda, ki lahko pomaga pri preprečevanju in odpravljanju fizičnih ter psihičnih zdravstvenih težav.

Prvi zapisi masaže kot pomoč pri zdravljenju, segajo v leto 3000 pred našim štetjem. Z raziskovanjem anatomije človeškega telesa ter razvijanjem masažnih tehnik, vam danes lahko izbražen maser pomaga pri lajšanju ali odpravi širokega spektra fizičnih kot psihičnih bolečin.

Na vašem domu ali pa v našem masažnem salonu vam do boljšega zdravja in vsesplošnega boljšega počutja lahko pomagamo s klasično masažo, masažo zlati tretman ter športno masažo.

Ponudba

Masažni salon magični kotiček

Privoščite si masažo v domačem masažnem salonu. Salon in miza sta prijetno ogrevana, opremljen je s prijetno osvetljavo, zvočno spremljavo in pomirjujočimi vonji.

Masaža sprosti telo in vam povrne pozitivne misli, je prijetna in koristna za dušo.

Zavedamo se, da je pri masaži pomembno, da sprostitev omogočimo vsem našim čutom. Le tako lahko zagotovimo, da bomo sprostili telo odpravili bolečine in izboljšali psihično stanje.

Masaža na domu

Če ste utrujeni in se vam ne ljubi voziti do masažnega salona, morda ne želite izgubljati dragocenega časa s prevozom do masažnega salona in nazaj, potem je masaža na domu prava izbira za vas.

Imate zdravstvene težave in vam vsakršna pot od doma predstavlja napor,... potrebujete pa popolno sprostitev, potem je tudi za vas masaža na domu prava izbira.

Največja prednost masaže na domu je ta, da se lahko učinki sproščujoče masaže podaljšajo.

Po opravljeni masaži si lahko (brez stresne vožnje nazaj domov) privoščite toplo kopel, se udobno namestite, poslušate glasbo in poskrbite za dodatno sprostitev, ter na ta način okrepite vse pozitivne učinke masaže.

Kaj potrebujete za masažo na domu?

Za masažo na domu potrebujete zgolj primeren prostor. Priporočljiva je prijetna temperatura, mir,... skratka pogoji za vaše dobro počutje.

Masažno mizo, olja, brisače in vse ostale pripomočke, ki so pomembni za kakovostno masažo prinesem s seboj.

Mobilni masažni salon

Mobilni masažni salon je lično predelan kombi, ki zadostuje vsem predpisanim standardom in nudi vse potrebne pogoje, da vam lahko zagotovim sproščeno in kvalitetno masažo kjerkoli & kadarkoli.

Vanj je umeščena premična masažna miza, poskrbljeno pa je tudi za ogrevanje, zadostno kroženje zraka, večnivojsko razsvetljavo, katera se lahko glede na barvo in inteziteto popolnoma prilagodi vašim željam, ter kvaliteten zvočni sistem, kateri poskrbi za piko na i vašemu ugodju in sprostitvi.

NE ODLAŠAJTE, NAROČITE SE ZDAJ!

Masaže

Klasična masaža

Pri klasični masaži gre za sproščanje mišic dela telesa ali celega telesa telesa z različnimi masažnimi prijemi. Zajema tehnike gladenja, gnetenja, udarjanja, tresenja in vtiranja.

Redna klasična masaža dviguje in ohranja telesno vitalnost, vzdržuje telesno zmogljivost, ter zmanjšuje podvrženost poškodbam ter vsakodnevnemu stresu, pri športnikih za izboljšanje športnih dosežkov in regeneracijo po naporih.

Redna klasična masaža vam lahko pomaga pri:

 • boljšem pretoku krvi po telesu in limfi,
 • boljši prekrvavitvi kože, kar posledično naredi kožo lepšo na pogled in mehkejšo na dotik,
 • prekrvavitvi mišic, kar pomaga pri odpravljanju utrujenosti in zmanjšanju možnosti krčev,
 • "podmazovanju" sklepov ter jih ohranja prožne in gibljive,
 • odpravljanju ali zmanjševanju stresa,
 • izločevanju hormonov, kar lahko pomaga pri občutku ugodja in sreče,
 • drugih ugodnih in pozitivnih učinkih na vaše telo in duha.

Masaža zlati tretman

Masaža "Zlati tretman" je masaža celega telesa, pri kateri kombiniram elemente klasične in športne masaže za doseganje maksimalnih rezultatov sprostitve in regeneracije.

Pri vseh vrstah masaž uporabljam le prvovrsna ekološka olja s certifikati, pri zlatem tretmanu pa olje z dodatkom 24 karatnega zlata, kar še dodatno vpliva na mehko in svilnato strukturo vaše kože.

Po predhodnem dogovoru, lahko pri masaži na vašem domu poskrbim tudi za dodatno dekoracijo in odišavljenje prostora s čimer bomo dosegli še večjo stopnjo vašega užitka, ugodja in sprostitve.

Športna masaža

Športna masaža je specializirana masaža namenjena tako rekreativnim kot profesionalnim športnikom. Masaža se lahko izvaja pred, med in/ali po športni aktivnosti.

Osredotoča se na posamezne mišične skupine, in se prilagaja glede na šport s katerim se ukvarjate.

Masaža pred športno aktivnostjo segreje in pripravi mišice na napor, kar omogoča doseganje boljših rezultatov, ter zmanjša možnost poškodb. Masaža med športno aktivnostjo je namenjena sprostitvi napetih in preobremenjenih mišic,masaža po športni aktivnosti pa za boljšo in hitrejšo regeneracijo mišic.

Rekreativni športniki se športne masaže poslužujejo predvsem pred in po športnih aktivnostih, saj si tem pomagajo pri:

 • pospešeni odpravi mikro poškodb mišic,
 • odpravi mlečne kisline (kar prepreči ali zmanjša bolečine v mišicah naslednji dan),
 • vzdrževanju fleksibilnosti mišic,
 • povečanju mišične zmogljivosti,
 • dvigovanju samozavesti,
 • hitrejšemu zdravljenju poškodb.

NE ODLAŠAJTE, NAROČITE SE ZDAJ!